Актуелно

Град Ниш и привредници из комплекса ЕИ заједно решавају проблеме

Око 50 представника компанија које послују у кругу некадашње Електронске индустрије присуствовало је састанку са представницима Града Ниша на коме су разговарали о будућности и развоју тог пословног комплекса за шта је град добио и подршку и помоћ државе. Састанак са привредницима иницирао је Град са жељом да од њих самих чујe које проблеме имају али и идеје како до решења и шта је приоритетно.

Градоначелница Ниша Драгана Сотировски је на састанку истакла да Град жели да помогне привредницима у кругу ЕИ, да им олакша пословање, да им помогне у решавању имовинских односа, у решавању проблема са саобраћајницама које за сада нико не одржава, али и када се ради о превисоким рачунима за воду и струју. Посебно је нагласила да је свима у интересу да привредници наставе да послују у кругу ЕИ, да проширују своју производњу, да запошљавају што већи број радника а Град ће помоћи.

Први корак биће уређење саобраћајница у кругу ЕИ, зеленила, паркинг простора. Град ће помоћи и у решавању имовинских односа.

Још садржаја