Услуге

Електронски регистар административних поступака Вам пружа могућност да, на брз и прегледан начин, дођете до информација о начину подношења захтева за остваривање Ваших права, која су у надлежности Града Ниша.

На једном месту можете доћи до информација како, уз која документа, у ком року и уз које трошкове можете добити потребну дозволу, одобрење, решење, извод и остала акта која издаје Град Ниш.

Такође, из регистра можете преузети образац који треба попунити како бисте започели жељени поступак, тако да Вам овај електронски регистар омогућава лакше пословање и једноставнију комуникацију са нашим управама.

ГРАД НИШ

ЈЕДИНСТВЕНО УПРАВНО МЕСТО

Приступом порталу за заказивање имате прилику да без доласка у просторије ЈУМ-а закажете свој термин за услугу која је предмет Вашег интересовања.

Обавештење о заказаном термину, врсти изабране услуге, локацији и редном броју ће стићи СМС поруком на остављени број телефона или мејл поруком на остављену мејл адресу.

QR код са адресом wеb апликације за заказивање у ЈУМ-у (.пдф)

 

 

Веб-портал: jumzakazivanje.ni.rs

ЗА ДОБИЈАЊЕ  е-ТИКЕТА СКЕНИРАЈТЕ КОД

Уколико сте приликом предаје захтева у ЈУМ-у Града Ниша добили број предмета и одабрали опцију обавештења путем мобилног телефона, на овом порталу се можете обавестити о статусу свог захтева.

Да би добили обавештење о статусу Вашег захтева, потребно је да на улазној форми унесете број свог предмета, након чега ће Вам стићи верификациони код СМС поруком на остављени број телефона.