Актуелно

У  Подвинику после градског каравана почела припрема за асфалтирање улица

У Подвинику у ГО Пантелеј припрема се неколико улица за асфалтирање у којима су радови у току, али ће у овом насељу асфалт добити чак седам  улица.

Тако су се суграђани али и комшије, договорили са градоначелницом Ниша Драганом Сотировски током градског каравана. До зиме ће бити асфалтиране улице Моравичка, Неретвљанска и Јаворска, али се ту  неће стати.  

Према речима градоначелнице Сотировски у ГО Пантелеј асфалт ће добити и улице Виноградарска, Старопланинска, Боривоја Стевановића и Александра Миленковића. Додаје да све што се договори са суграђанима у најкраћем року се и реализује. Истиче да само заједно са суграђанима и договором могу да се испуне њихови захтеви, живот учини удобнијим, насеље и град лепшим. 

Лепо је видети да се ради, кажу житељи ових улица. Више нећемо газити блато, а улицама неће више тећи потоци због којих су деца стално прескакала баре. Дуго се чекало на асфалт, али најзад смо дочекали. 

Да радови буду што раније завршени, док време иде на руку путарима, ради се и викендом. Истог дана када се планирани радови заврше, машине се селе на нову, већ припремљену локацију.

Још садржаја