Актуелно

У Градској кући у Нишу потписан споразум о сарадњи ГО Пантелеј и града Шуја

У градској кући у Нишу потписан је споразум о сарадњи ГО Пантелеј и града Шуја из Руске Федерације. Уговор су потписале градоначелница градског округа Шуја Наталија Владимировна Корјагина и председница ГО Пантелеј Наташа Станковић. Потписивању су присуствовали и градоначелница Ниша Драгана Сотировски, градски већник Ненад Станковић и председник Скупштине ГО Пантелеј Саша Новићевић.

Госте и потписнике споразума поздравила је градоначелница Сотировски која је истакла да је ово само још једна потврда пријатељства између два народа, две земље и два града и да верује да споразум неће остати само мртво слово на папиру јер су први договори већ постигнути.

Наталија Владимировна Корјагина је казала да је јако срећна због потписивања споразума, захвалила се на подршци и додала да се ради о општини и граду који су по много чему слични и да очекује плодоносну сарадњу.

Председница ГО Пантелеј Станковић је истакла да је у плану сарадња у области образовања, културе, пољопривреде и многим другим областима.

Још садржаја