Актуелно

Радови на изградњи Аква парка код Нишке Бање теку по плану

Градоначелница Ниша Драгана Сотировски обишла је са својим сарадницима радове на изградњи Аква-парка на Лозном калему код Нишке Бање и том приликом истакла да је задовољна како теку радови и да ће овај капитални објекат за град бити завршен у планираном року. Заједно са градоначелницом радове је обишао и председник ГО Нишка Бања Душан Живковић.

Градоначелница је казала да је од почетак изградње било техничких проблема који су превазиђени и радови су текли по плану. Додала је да ће након завршетка грађевинских радова почети уређење стаза и зеленила а потом и постављање реквизита. Машинске сале које се налазе испод земље завршене су.

Аква парк се простире на простору од 5,4 хектара. Имаће затворени део, који ће радити 12 месеци у години са свим садржајима, од ресторана, преко сала за масажу, 10 великих базена са различитим садржајима и за различите старосне групе. Очекује се да дневно кроз Аква парк прође и до 3.500 људи.

Душан Живковић, председник ГО Нишка Бања је додао да се ради о инвестицији Града која је будућност Нишке Бање на шта се дуго чекало. Инвеститору су препознали Нишку Бању као потенцијалну дестинацију за улагање и већ сада је купљено много парцела око аква-парка.

Још садржаја