Актуелно

Отворени „Дани туризма – Доживи Ниш“

Градоначелница Драгана Сотировски отворила је у Делта Планету међународну манифестацију „Дани туризма“ и поручила да је Нишу као великом граду потребан развијени туризам.

Она је са градском већницом за културу и туризам Адрианом Анастасов и директорком Туристичке организације Ниш Драганом Божић обишла штандове и разговарала са туристичким посленицима.

У Нишу расте број туриста и број ноћења што је добро. То још увек није довољно. Можемо више. Желимо да обогатимо туристичку понуду. Потребно је да се удружујемо и зато интензивно радимо на оснивању Туристичке регије источне и јужне Србије, рекла је градоначелница Ниша на церемонији отварања.

У оквиру ове манифестације, која траје до 11. септембра и која се одржава под слоганом „Доживи Ниш“,  биће одржан 23. Међународни сајам туризма и 3. Конференција из области туризма са темама дуалног образовања, руралног туризма, као и бројне пратеће активности које имају за циљ промоцију туризма, важног фактора развоја привреде, саопштили су организатори.

Организатор манифестације је Туристичка организација Ниш.

Још садржаја