Актуелно

Велико интересовање за легитимације за бесплатан превоз старијих од 65 година

На шалтерима Дирекције за јавни градски превоз влада велико интересовање за куповину легитимација за бесплатан градски превоз особа старијих од 65 година. Према речима градоначелнице Ниша Драгане Сотировски одлуком Града да на овај начин помогне лицама трећег доба право на бесплатан градски превоз добило је још 18.000 грађана, а заједно са лицима старијим од 70 година и основцима и средњошколцима који већ имају право на бесплатан превоз, ову повластицу остварује више од 100.000 Нишлија.

Из ЈКП Дирекција за јавни превоз града Ниша кажу да ће се легитимације продавати наредних дана од 7 до 20 часова и суботом од 8 до 15 часова и то на више шалтера у граду. Током предстојећих празника радиће продајна места у ТПЦ Амбасадор и на Приградској аутобуској станици 2. 4. и 6. маја од 8 до 15 часова.

Нишлије старије од 65 година кажу да је за њих ово велика помоћ јер на овај начин могу без трошкова да посете своју децу и унуке или пријатеље па и да оду код лекара. За то им је понекад потребно да промене два превоза, па је ово велика уштеда за њих.

Још садржаја