Актуелно

На задушнице градским превозом

Због одржавања верског празника „Задушнице“ и повећаних захтева за превозом ка Новом гробљу, у петак 03.11.2023.године, на делу трасе редовне линије 8 Габровачка река – Ново гробље, уводи се ванредна линија 8Л Трг краља Александра – Ново гробље која ће у периоду од 09:00 до 15:00 часова саобраћати са 2 возила. 

Превоз на редовној линији број 8 Ново гробље – Габровачка река обављаће се по реду вожње за радни дан.  У суботу 04.11.2023.године биће отворена ванредна линија 8Л Трг краља Александра – Ново гробље која ће у периоду од 07:00 до 15:00 часова саобраћати са 4 возила. 

Превоз на редовној линији број 8 Ново гробље – Габровачка река обављаће се по суботњем реду вожње.  Из Дирекције за јавни градски превоз упућују апел свим суграђанима да за потребе превоза до Новог гробља користе возила јавног превоза како би се избегло стварање гужви у саобраћају. 

ЈКП “Горица” апелује на грађане, да на дан задушница, за одлазак на гробље користе градски превоз, уместо својих аутомобила. Тога дана неће бити дозвољен улазак моторним возилима у комплекс Новог гробља, осим за возила на којима стоји посебна ознака – налепница, за превоз особа са инвалидитетом.

У кругу Новог гробља, ЈКП “Горица“, организоваће бесплатан превоз својим возилима за стара и тешко покретна лица. Комплекс Новог гробља биће отворен од 07:00 до 16:00 сати. 

Још садржаја