Актуелно

Градски караван са станарима улице Максима Горког

Станаре улице Максима Горког на почетку Булевара Немањића посетила је градоначелница Ниша Драгана Сотировски са члановима градског каравана и председником Градске општине Медијана Небојшом Коцићем који су се упознали са њиховим проблемима и договорили се на који начин могу да буду решени.

Према речима градоначелнице Сотировски на захтев суграђана започета је реконструкција старог спортског игралишта где се враћају кошеви и голови за младе суграђане, а део простора биће претворен у паркинг. Наредних дана почиње постављање подземних контејнера што ће додатно допринети одржавању хигијене у овом кварту.

У улици Максима Горког, према речима Небојше Коцића, председника ГО Медијана, биће уређен и међублоковски простор, старо и дотрајало дрвеће које представља опасност за грађане биће замењено новим садницама, а цео простор биће оплемењен новим засадима.

Са суграђанима је договорено и да прилази зградама буду на пролеће реконструисани када ће, на захтев станара улица  добити и излаз на Војводе Мишића што је у складу са планским документом. Tиме ће бити олакшана веза са главним саобраћајницама у граду и омогућена станарима лакша саобраћајна комуникација.

Још садржаја