Актуелно

Са грађанима насеља Бранко Бјеговић и улице Милоша Ђoрића

Учесници градског каравана посетили су грађане у насељу Бранко Бјеговић и подвиничке улице Милоша Ђoрића у градској општини Црвени крст са којима су разговарали о уређењу комуналне и путне инфраструктуре.

Комунална и путна инфраструктура је вишедецинијски проблем у насељу Бранко Бјеговић. Грађани су указали на потребу завршетка улице од школе до моста, на уређење тротоара због деце и пешака, на реконструкцију моста преко Хумског потока.

Приоритет јесте уређење Хумског потока у који се излива канализација. Многа села имају проблем са снабдевањем водом, као и са потребом изградње канализације. Када грађани знају шта су приоритети ту смо да се договоримо, рекла је градоначелница Ниша Драгана Сотировски.

За 19 месеци смо доста уложили у путну и комуналну инфраструктуру на подручју градске општине Црвени крст која се брзо шири, напоменула је она.

Са грађанима улице Милоша Ђoрића дефинисан је поступак како да се реши њихов захтев у погледу наставка уређења те улице.

Председник градске општине Црвени крст Мирослав Милутиновић потврдио је да је приоритет решавање путне и комуналне инфраструктуре наводећи примере завршених пројеката на подручју општине и планираних за завршетак у наредном периоду.

Још садржаја