Актуелно

РАДОВИ, КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

Радови на реконструкцији водоводне мреже у улици Војводе Путника

Обављају се радови на превезивању новоизграђене на постојећу водоводну мрежу у улицама Војводе Бојовића, Кајмачалнској, Гоце Делчева и Охридској. Због обимног технолошког поступка биће у прекиду водоснабдевање у делу улице Војводе Путника и улицама на простору од Кајмакчаланске до Шантићеве (Војводе Бојовића, Приштинска, Прокупачка, Дравска, Мостарска, Охридска, Ђуре Јакшића, Гоце Делчева и још неке до вртића Бајка). Завршетак радова и нормализација у снабдевању водом се предвиђа до 15 сати.

Радови на водоводној мрежи у селу Лалинац

Вода на асфалту, потребно је раскопавање у селу Лалинац, у улици Мраморској, код броја 13. Због радова на поправци водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у селу Лалинац и могућ прекид у селу Лалинске појате.

Квар на прикључној вези у улици Мариборској

Вода пуни шахту, потребна је замена првог вентила у Мариборској улици, код броја 47. Због интервенције могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у Мариборској улици.

Кварови на везама у насељу Девети мај

Вода на површини, потребно је оспособљавање првих вентила у насељу Девети мај, у улицама Косаничкој бр. 1, и Јастребачких партизана бр. 63. Због поправке прикључних веза могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у улицама Косаничкој и Јастребачких партизана.

Квар на прикључној вези у улици Булевар Шабана Бајрамовића

Вода са улице одлази у шахту, потребан је ископ у улици Булевар Шабана Бајрамовића, код броја 25. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Булевар Шабана Бајрамовића.

Још садржаја