Актуелно

РАДОВИ, КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

КАЈМАКЧАЛАНСКА 1б, КВАР НА ВЕЗИ

Квар на прикључној вези у Кајмакчаланској 1б, потребан ископ. Због радова на поправци прикључне везе доћиће до прекида водоснабдевања у овој улици до 15 сати.

ЗАМЕНА ВОДОВОДНОГ ПРИКЉУЧКА У УЛИЦИ КАЛАЧ БРДО БР. 30

Радови на замени водоводног и канализационог прикључка у улици Калач брдо код броја 30, нужно раскопавање. Због радова на замени прикључака доћиће до прекида водоснабдевања у овој улици до 15 сати.

КВАР НА МРЕЖИ У КНЕЗ СЕЛУ

Кварови на водоводној мрежи у Кнез селу на две локације, нужано раскопавање. Због радова на поправци водовдне мреже доћиће до прекида водоснабдевања у овом селу до 15 сати.

КВАР НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У СЕЛУ СЕЧАНИЦА

Квар на водоводној мрежи у селу Сечаница у првој улици десно из правца Суповца, потребно раскопавање. Због радова на поправци водоводне мреже доћиће до прекида водоснабдевања у селу Сечаница и делу села Суповац до 15 сати.

КАСАРНА КНЕЗ МИХАЈЛО, ЧЕГАРСКА УЛИЦА

Интервенција на водоводној мрежи у касарни Кнез Михајло у Чегарској улици. Због радова на поправци водоводне мреже у касарни доћиће до прекида водоснабдевања у Чегарској улици до 15 сати.

КВАР НА ПРИКЉУЧНОЈ ВЕЗИ У УЛИЦИ СТЕВАНА СРЕМЦА

Квар на прикључној вези у улици Стевана Сремца код броја 15. Због радова на поправци прикључне везе доћиће до прекида водоснабдевања у овој улици до 15 сати.

ПРИКЉУЧЕЊЕ НОВОГ КОРИСНИКА У ВОЈВОДЕ ТАНКОСИЋА

Радови на прикључењу новог корисника на водоводну мрежу у улици Војводе Танкосића број 24. Због ових радова доћиће до прекида водоснабдевања у овој улици до 15 сати.

ПРИКЉУЧЕЊЕ НОВОГ КОРИСНИКА НА УГЛУ УЛИЦА ДУШАНА ПОПОВИЋА И СВЕТОПРЕОБРАЖЕНСКЕ

Радови на прикључењу новог корисника на углу улица Душана Поповића и Светопреображенске. Због ових радова доћиће до прекида водоснабдевања у Светопреображенској улици и делу улице Душана Поповића на потезу од Зетске до Мокрањчеве до 15 сати.

Још садржаја