Актуелно

РАДОВИ, КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПРЕВЕЗИВАЊЕ ВОДОВОДНЕ МРЕЖЕ У ЊЕГОШЕВОЈ УЛИЦИ
Екипе ће изводити радове на превезивању водоводне мреже у Његошевој улици. Због ових радова доћи ће до прекида водоснабдевања у Његошевој на потезу од улице Војводе Гојка до Станоја Бунушевца до 15 сати.

НАСТАВАК РАДОВА НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У НАСЕЉУ СТЕВАН СИНЂЕЛИЋ
Екипе нишког водовода настављају радове на водоводној мрежи у Булевару Николе Тесле у близини насеља Стеван Синђелић. Због ових радова доћиће до прекида водоснабдевања у овом насељу до 15 сати.

РАДОВИ НА ПОПРАВЦИ ПРИКЉУЧНИХ ВЕЗА У НИШКОЈ БАЊИ
Кварови на прикључним вазама у Нишкој Бањи. Екипе ће радити на поправци кварова у Синђелићевој улици код бројева 5 и 45 и у улици Горана Николића бр. 2. Због ових радова доћи ће до прекида водоснабдевања у овим улицама до 15 сати.

КВАР НА ПРИКЉУЧНОЈ ВЕЗИ У ЈЕЛАШНИЦИ
Квар на прикључној вези у улици Солунских Јунака бб у селу Јелашница, нужан ископ. Због радова на поправци прикључне везе доћи ће до прекида водоснабдевања у овом селу до 15 сати.

НАСТАВАК РАДОВА НА ПРИКЉУЧЕЊУ КОРИСНИКА У СЈЕНИЧКОЈ УЛИЦИ У НАСЕЉУ ДОЊИ КОМРЕН
Екипе ЈКП „Наиссус“ Ниш настављају радове на прикључењу корисника у Сјеничкој улици у насељу Доњи Комрен. Услед ових радова неће бити обуставе водоснабдевања.

НАСТАВАК РАДОВА НА ПОПРАВЦИ ПРИКЉУЧНЕ ВЕЗЕ У СУПОВЦУ
Квар на прикључној вези у селу Суповац код трафоа, нужан ископ. Због радова на поправци прикључне везе доћи ће до прекида водоснабдевања у овом селу до 15 сати.

Још садржаја