Актуелно

РАДОВИ, КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ХАВАРИЈА НА ПОТИСНОМ ЦЕВОВОДУ У ГОРЊОЈ ВРЕЖИНИ

Хаварија на потисном цевоводу у Горњој Врежини, нужан ископ. Због радова на поправци хаварије искључена је пумпна станица и водоснабдевање је у прекиду. Завршетак радова и успоставњање нормалног водоснабдевања се очекује до 15 сати.

КВАР НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У РАТАРСКОЈ УЛИЦИ

Квар на водоводној мрежи у Ратарској улици у Горњем Комрену, нужан ископ. Због радова на поправци водоводне мреже, доћи ће до прекида водоснабдевања у овој улици до 15 сати.

РАДОВИ НА УГЛУ УЛИЦА МАРИНА ДРЖИЋА И ЈАХОРИНСКЕ И МАРИНА ДРЖИЋА И БОРИВОЈА НИКОЛИЋА

Квар на водоводној мрежи на углу улица Марина Држића и Јахоринске, нужно раскопавање. Због ових радова доћи ће до прекида водоснабдевања у овим улицама до 15 сати.

Радови на оспособљавању деоничног шибера на углу улица Марина Држића и Боривоја николића. Због ових радова могућ је прекид водоснабдевања у овим улицама до 15 сати.

РАДОВИ У НИШКОЈ БАЊИ У УЛИЦАМА СРПСКИХ ЈУНАКА И ЧЕГАРСКОЈ

Квар на водоводној мрежи у Чегарској улици у Нишкој Бањи, потребно раскопавање. Због радова на поправци водоводне мреже доћи ће до прекида водоснабдевања у овој улици до 15 сати.

Наставак радова на оспособљавању регулатора притиска у улици Српских Јунака. Услед ових радова, могућ је прекид водоснабдевања у овој улици до 15 сати.

КВАР НА ПРИКЉУЧНОЈ ВЕЗИ НА БУЛЕВАРУ СВЕТОГ ЦАРА КОНСТАНТИНА

Квар на прикључку на Булевару Св. цара Константина бр. 119. Због ових радова могућ је прекид водоснабдевања у овој улици до 15 сати.

Још садржаја