Актуелно

Позив за јавну расправу о Нацрту одлуке о буџету за 2023. годину

У Градској кући 07.12.2022. године у 18.00 сати биће одржана јавна расправа о Нацрту одлуке о буџету Града Ниша за 2023. годину. У јавној расправи могу да учествују сва заинтересована лица, представници удружења грађана, невладиних организација, институција, стручна и остала јавност и представници медија.

Градско веће Града Ниша организује и спроводи јавну расправу о Нацрту одлуке о буџету Града Ниша за 2023. годину који је припремила Градска управа за финансије.

Јавна расправа организује се ради прикупљања предлога, сугестија и мишљења грађана, представника удружења грађана, невладиних организација, стручне и целокупне јавности.

Нацрт одлуке о буџету Града Ниша за 2023. годину биће објављен на званичној интернет страници Града Ниша www.ni.rs.

Позивају се заинтересовани грађани, представници удружења грађана, невладиних организација, институције, стручна и остала јавност и представници медија да поднесу предлоге, сугестије и мишљења о Нацрту одлуке о буџету Града Ниша, путем мејла: UF.Info@gu.ni.rs или непосредно у писаном облику на шалтеру Градске управе за финансије, Ниш, улица Николе Пашића бр. 24, до 07.12.2022. године, до 15,00 часова.

Још садржаја