Актуелно

Ниш спреман за празник кошарке

Град је спреман да дочека и буде добар домаћин кошаркашима и клубовима, учесницима финалног турнира Купа „Радивоја Кораћа“ који се по 18 пут одржава у Нишу.

Поздрављајући представнике Кошаркашког савеза Србије и учеснике жребања парова финалног турнира, као и промоције Купа „Радивоја Кораћа“ у Београду, заменица градоначелнице Ниша Душица Давидовић је рекла да кошарка поново доводи регион у Ниш који ће четири дана живети у знаку игре под обручима.

“Част и задовољство је да је Ниш оправдао поверење и показао да је достојан домаћин завршнице националног купа“, истакла је Давидовић.

Домаћин ће бити Ниш  коме дугујемо захвалност што ће угостити кошаркаше и клубове. Хвала свим кошаркашким радницима из Ниша који ће помоћи у организацији, рекао је председник КСС Предраг Даниловић и најавио одржавање мини купа за пионире како би и они осетили сав значај борбе за „Жућкову левицу“.

Ово је година јубилеја, 100 година кошарке у Србији, а кроз промотивне активности у Чаиру доделићемо и пригодне поклоне. Позивам све на фер навијање за своје клубове како би учинили овај догађај још лепшим – поручио је Даниловић.

Парови четвртфинала су: Партизан – Спартак,  Црвена звезда – Борац Чачак, ФМП – Металац  и Мега – Војводина.

Још садржаја