Актуелно

Насеље Милка Протић добило асфалтиране улице

Мештани насеља Милка Протић у ГО Палилула добили су асфалтиране улице. Пре асфалтирања у насељу је реконструисана канализациона и водоводна мрежа. Станаре је са председником Градске општине Палилула Братиславом Вучковићем и председником Скупштине ГО Палилула Николом Божићем посетила градоначелница Ниша Драгана Сотировски са сарадницима.

Градоначелница Сотировски је казала да је ово прави пример како уз договор може све да се уради и постигне, а осмеси на лицима задовољних људи најбоље показују како је насеље после свих радова постало лепо место за живот.

У самом насељу су реконструисане све улице после много година. Грађани кажу да 40 година ништа није улагано, а сада мештани насеља живе као и рају. Током посете и разговора са суграђанима договорено је и уређење спортских терена као и зеленила у насељу.

Братислав Вучковић истиче да је нови изглед насеља резултат добре сарадње Општине, Града и самих грађана, а да је ово највећа инвестиција уложена у насеље које је настало давне 1948. године за потребе Казнено-поправног завода.

Још садржаја