Актуелно

Лекари Дома здравља брже и лакше до пацијената

Дом здравља у Нишу добио је три нова комби возила са којима ће, уз остали обновљени возни парк, лекари те установе брже, лакше и безбедније стизати до својих пацијената. Возила су поклон Министарства здравља у пројекту „Хитан одговор Републике Србије на COVID-19“.

Кључеве три комби возила, од којих је једно опремљено свим потребним уређајима за хитне интервенције, возачима је у присуству запослених предала градоначелница Ниша Драгана Сотировски са помоћницом за здравство Сањом Стајић, директором Дома здравља проф. др Милорадом Јерканом и његовом заменицом Данијелом Нешић.

Са Домом здравља веома успешно сарађујемо, заједно смо на терену, заједно у акцијама. Издвојили смо из градског буџета значајна средства за њихово кадровско јачање. Захваљујем Министарству здравља Републике Србије које препознаје потребе здравствених установа у Нишу. Нова возила су резултата тог њиховог разумевања за потребе грађана Ниша, рекла је Драгана Сотировски.

Са руководством Града Ниша постоји веома успешна сарадња од кога Дом здравља, иако републичка здравствена установа, добија значајну помоћ, рекао је Јеркан и захвалио у име свих запослених.

Још садржаја