Актуелно

КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

КВАР НА УГЛУ УЛИЦА РЕНТГЕНОВЕ И ДРАГИШЕ ЦВЕТКОВИЋА

Вода на зеленој површини, потребан је ископ на углу улица Рентгенове и Драгише Цветковића. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Рентгеновој и делу улице Драгише Цветковића.

КВАР У УЛИЦИ ПЕТРА АРАНЂЕЛОВИЋА

Цурење већег интензитета, неопходан је ископ у улици Петра Аранђеловића, код броја 1. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Петра Аранђеловића.

ПОПРАВКА КВАРА У УЛИЦИ ИВАНА ГОРАНА КОВАЧИЋА

Вода на површини, потребан је ископ у улици Ивана Горана Ковачића, код броја 15. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Ивана Горана Ковачића.

КВАР НА МРАМОРСКОМ БРДУ

Вода пуни шахту, потребан је ископ на Мраморском брду, код резервоара. Због поправке првог вентила биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у селу Мрамор и на Мраморском брду.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА ПО ШАХТАМА У ВИШЕ СЕЛА

Вода пуни шахте, потребно је оспособљавање првог и другог вентила у селу Доња Трнава – у улици Маршала Тита бр. 8, затим у селу Трупале – у ул. Цара Лазара, у Бубањ селу – ул. Маршала Тита, селу Чокот – ул. 29. Новембра и Мраморској. Планиране су интервенције по шахтама у селу Поповац, у улицама: Милутина Стојиљковића, Јабланичкој, Драгољуба Ђорђевића и Железничком насељу. Настављају се радови у селу Просек, замена шибер вентила код манастира. Уколико временски услови дозволе обављање радова могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати на поменутим локацијама.

 

Радови на углу улица Рентгенове и Драгише Цветковића

Служба за односе са јавн

Још садржаја