Актуелно

КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА У НАСЕЉУ ГОРЊИ МАТЕЈЕВАЦ

Вода на асфалту, потребан је ископ у насељу Горњи Матејевац, у улици Васе Чарапића, код броја 19. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Васе Чарапића, и могућ прекид у околним улицама: Бошка Југовића, Боговој, Браће Јовић.

РАДОВИ НА ПРИКЉУЧНОЈ ВЕЗИ У МОСТАРСКОЈ УЛИЦИ

Вода на асфалту, потребан је ископ у Мостарској улици, код броја 2. Због поправке прикључне везе могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у Мостарској улици.

КВАР НА ВЕЗИ У ТОПЛИЧКОЈ УЛИЦИ

Вода на површини, потребан је ископ у насељу Ледена Стена, у Топличкој улици, код броја 2. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Топличкој улици.

КВАР НА ВЕЗИ У ГОРЊОЈ ВРЕЖИНИ

Вода на површини, потребан је ископ у Горњој Врежини, у Викенд насељу. Поправка водоводне мреже обављаће се без прекида у водоснабдевању.

РАДОВИ НА ВЕЗИ У НАСЕЉУ НИКОЛА ТЕСЛА

Вода са улице пуни шахту, потребан је ископ у насељу Никола Тесла, у улици Крагујевачки Октобар, код броја 21. Због поправке прикључне везе могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у улици Крагујевачки Октобар.

РАДОВИ У СЕЛУ ГОРЊА ТОПОНИЦА

Наставља се интервенција од претходног дана између села Горња Топоница и Берчинац. Због поправке водоводне мреже остаје у прекиду водоснабдевање до 15 сати на мањем простору где се обављају радови.

Још садржаја