KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANJU

Mirjana Radić8 новембра, 20192min530
vodovod08112019

Mramorsko brdo.

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje na Mramorskom brdu, ulica preko puta prodavnice“Simpo“. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na Mramorskom brdu.

Knez selo, u krugu bolnice.

Voda na površini, potrebno je raskopavanje u krugu sanatirijuma. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu Knez Sela.

Knez Selo, blizu zadružnog doma.

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u Knez Selu, od česme ka zadružnom domu. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Knez Selu.

Ulica Užička br. 15.

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u Užičkoj ulici br. 15, u naselju Nikola Tesla. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Užičkoj ulici.

Ulica Kragujevačka br. 3.

Ne drži prvi ventil, potrebno je raskopavanje u Kragujevačkoj ulici, ispred broja 3. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Kragujevačkoj ulici.

Ulica Negotinska, kod brojeva 6 – 8.

Ne drži prvi ventil, potrebno je raskopavanje u Negotinskoj ulici, ispred brojeva 6 – 8. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Negotinskoj ulici.

Selo Rujnik

Po nalogu štaba za vanredne situacije auto-cisterna za snabdevanje žitelja sela Rujnik pijaćom vodom biće stacionirana kod zadružnog doma u vremenu od 10 do 15 sati.