Актуелно

КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

Наставак радова на водоводној мрежи у улици Војводе Путника

Настављају се радови на повезивању новоизрађене на постојећу водоводну мрежу, улицу Ђуре Јакшића на улицу Војводе Путника. Због интервенције биће у прекиду водоснабдевање у делу улице Војводе Путника и све улице на простору од Кајмакчаланске до Шантићеве (Војводе Бојовића, Приштинска, Кајмакчаланска, Прокупачка, Дравска, Мостарска, Охридска, Ђуре Јакшића, Гоце Делчева, Милентија Поповића, Димитрвградска). Завршетак радова и нормализација у снабдевању водом се предвиђа до 15 сати.

Радови на водоводној мрежи у Приморској улици

Вода на улици, потребно је оспособљавање уличног хидранта у Приморској улици. Због радова на поправци водоводне мреже могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у Приморској улици.

Квар на мрежи у Доњем Матејевцу

Вода на асфалту, потребан је ископ у насељу Доњи Матејевац, у улици Краља Александра. Због интервенције на водоводној мрежи могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у Доњем Матејевцу.

Вода на улици у селу Лалинац

Вода на површини, потребан је ископ у селу Лалинац, у улици Мраморској, код броја 13. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у селу Лалинац

Поправке прикључних веза у селима Берчинац, Миљковац, Горња Топоница, Доња Трнава и Мезграја

Вода пуни шахте због кварова на првим вентилима у више моравских села. Због поправки прикључних веза могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у селима: Берчинац, Миљковац, Горња Топоница, Доња Трнава и Мезграја

Још садржаја