Актуелно

КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА У ГОРЊЕМ МАТЕЈЕВЦУ
Вода на површини, потребан је ископ коловоз-асфалт у насељу Горњи Матејевац, у Обилићевој улици, код броја 47. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Обилићевој улици и околним улицама: Капетана Рашића, Рајићевој, Капетана Канаћила, Чегарској, Радничкој, Орловића Павла, Карађорђевој, Старине Новака и Балканској.

КВАР НА МРЕЖИ У НИШКОЈ БАЊИ
У улици Рузвелтовој, у Нишкој Бањи је ослабљен притиисак. Неки корисници од броја 1 до 11 су два дана без воде. Потребан је утврдити тачно место квара на мрежи и потом приступити ископу, када се предвиђа прекид водоснабдевања у целој улици до 15 сати.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У СЕЛУ ЈЕЛАШНИЦА
Квар је на магистралном цевоводу DN 500 мм у селу Јелашница. Због поправке водоводне мреже неће бити прекида у снабдевању водом.

ПОПРАВКЕ КВАРОВA НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА
Током дана обављаће се радови на оспособаљавању првих вентила у селима: Суповац, ул. Капетана Срећка Андрића 42; Суповац – викенд насеље; Трупале, ул. Светосавска 27, Цара Лазара 10; Чамурлија и Чамурлија – викенд насеље. Због радова могући су прекиди водоснабдевања до 15 сати на поменутим локацијама.

Још садржаја