Актуелно

КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

НАСТАВАК РАДОВА У СЕЛУ МЕДОШЕВАЦ
Продужавају се радови од претходне вечери у селу Медошевац, на углу улица Нишавске Градине и Светозара Марковића, као и ископ у ул. Нишавске Градине, код броја 47. Због поправке водоводне мреже у прекиду је водоснабдевање до 15 сати у селима Медошевац и Поповац. На поменутим локацијама дежурају ауто-цистерне за снабдевање мештана пијаћом водом, конкретно у селу Поповац, у ул. Мартшала Тита бб, и у селу Медошевац у ул. Трг Републике.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У УЛИЦИ СТЕВАНА НЕМАЊЕ
Сече се мрежа AC DN 100 мм у улици Стевана Немање. Због интервенције на водоводној мрежи биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Стевана Немање.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У СЕЛУ ДОЊА ТРНАВА
Вода на површини, потребан је ископ у селу Доња Трнава, у улици Вељка Миљковића, код броја 17. Због радова на водоводној мрежи биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Вељка Миљковића, али је могућ прекид и на простору села Доња Трнава.

ПОПРАВКЕ КВАРОВA НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА
Током дана обављаће се радови на оспособаљавању првих вентила у насељу Горње Међурово, у улицама: Богољуба Миловановића бб и Сретена Михаиловића бб; у насељу Девети мај, у улицама: Симе Динића 11, Иво Лоле Рибара 27; у насељу Нишка Бања – Камп насеље на више адреса, и у улици Школске чесме 25; на Мраморском брду и Батушиначком путу. Због интервенција могући су прекиди водоснабдевања до 15 сати на поменутим локацијама.

Још садржаја