Актуелно

КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

КВАР НА МРЕЖИ НА ТОПОНИЧКОМ ПУТУ
Вода на површини, потребан је ископ на Топоничком путу, на улазу у село Горња Топоница, испред ресторана “Холивуд“. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати на простору од Чамурлије до Горње Топонице: Чамурлија, Вртиште, Трупале, Мезграја, Горња Топоница.

РАДОВИ НА ВЕЗИ У УЛИЦИ БУЛЕВАР НЕМАЊИЋА
Вода на површини, потребанна је интервенција на сервисном вентилу за стамбену зграду у улици Булевар Немањића, код броја 73. Због поправке прикључне везе у прекиду је водоснабдевање до 15 сати за зграду са бројем 73, али је могућ прекид и у Романијској улици, одакле се зграда напаја водом.

ПОПРАВКА КВАРА У МОКРАЊЧЕВОЈ УЛИЦИ
Вода на површини, потребана је интервенција на сервисном вентилу у Мокрањчевој улици, код броја 80. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у делу Мокрањчеве улице, на простору од броја 62 до броја 80.

ПОПРАВКЕ КВАРОВA НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА
Током дана обављаће се радови на оспособаљавању првих вентила у насељу Горње Међурово, у улицама: Милорада Величковића бб, Драгољуба Димитријевића бб, Владимира Вукадиновића бб; у селу Јелашница, у улицама Солунских јунака и Ђорђа Куртака; у насељу Нишка Бања – Камп насељу, наставак оспособљавања вентила у шахтама; и у селу Мрамор у основној школи Десанка Максимовића. Због интервенције у школи могућ је прекид у селу Мрамор. Због радова могући су прекиди водоснабдевања до 15 сати на поменутим локацијама.

Још садржаја