KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANJU

Mirjana Radić22 новембра, 20192min500
vodovod22112019

Radovi u završnoj fazi ali i danas otežano vodosnabdevanje na delu magistralnog cevovoda, od izvorišta Krupac do Vinika.

Nastavljaju se složeni radovi na magistralnom cevovodu u nastavku ulice Radmile Savićević, u naselju Donja Vrežina (ispod propusta, paralelno sa auto-putem). Zbog radova je zatvoren atarski put koji prolazi pored muljnog ispusta i paralelan je sa auto-putem. Ostaje smanjeni pritisak vode, koji uslovljava otežano vodosnabdevanje (u višim delovima moguć prekid) za korisnike od izvorišta Krupac (sela Dolac, Ostrovica, Crvena reka), sve do naselja Podvinik i Borske ulice, dok u drugim delovima grada neće bitno uticati na vodosnabdevanje.

Selo Gornje Međurovo.

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u ulici pored škole u Gornjem Međurovu. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje u delu sela Gornje Međurovo, kod škole (oko 20 korisnika). Intervencija je u toku i okončanje radova se predviđa do 15 sati.

Selo Sečanica.

Učestali kvarovi na više mesta i potrebno je raskopavanje u selu Sečanica, ispod mlina. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati, u delu sela Sečanica ispod mlina.

Ulica Gabrovački put II deo br. 139.

Nastavljaju se radovi od prethodnog dana u ulici Gabrovački put II deo, kod br. 139. Zbog intervencije na priključnoj vezi moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Gabrovački put II deo, kod broja 139 (samo na toj adresi).

Selo Rujnik

Po nalogu štaba za vanredne situacije auto-cisterna za snabdevanje žitelja sela Rujnik pijaćom vodom biće stacionirana kod zadružnog doma u vremenu od 11 do 15 sati.