Актуелно

КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

КВАР НА МРЕЖИ У ГОРЊЕМ МАТЕЈЕВЦУ

Вода на површини асфалта, нужан је ископ у насељу Горњи Матејевац, у Виноградарској улици, код броја 53. Због поправке водоводне мреже могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати на простору Горњег Матејевца.

ПОПРАВКА МРЕЖЕ У УЛИЦИ ЈОВАНА РИСТИЋА

Вода на површини, нужан је ископ у улици Јована Ристића, код броја 14. Уколико се ослободи простор због паркираних аутомобила обавиће се поправка водоводне мреже и могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у улици Јована Ристића.

КВАР НА МРЕЖИ У МОКРАЊЧЕВОЈ УЛИЦИ

Вода на површини, потребан је ископ у Мокрањчевој улици, код броја 40а. Због поправкe водоводне мреже могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати на ширем простору, у горњем делу Мокрањчеве улице.

ПОПРАВКА ВЕЗЕ У УЛИЦИ СТЕВАНА СРЕМЦА

Вода пуни шахту, потребна је интервенција у улици Стевана Сремца, код броја 5. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати на поменутој адреси.

ПОПРАВКЕ ПРВИХ ВЕНТИЛА У ВИШЕ УЛИЦА

Вода цури на првим вентилима, потребне су интервенције у насељу Девети мај, у улицама: Дрварској, 22. Децембар и још неким. Поправке у шахтама обављаће се и у селу Лалинац, у улицама: Нишкој, Златиборској и Побединој. Због планираних радова могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати и на простору села Лалинац и Мезграја (квар поред игралишта).

Још садржаја