Актуелно

КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

КВАР НА МРЕЖИ У НАСЕЉУ ДЕВЕТИ МАЈ

Вода на површини, нужан је ископ у насељу Девети мај, у Власотиначкој улици, код броја 16. Због поправке водоводне мреже могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у Власотиначкој улици.

ПОПРАВКА КВАРА У ЋУРЛИНСКОЈ УЛИЦИ

Вода на поврини, потребан је ископ у Ћурлинској улици, код броја 16. Због поправке прикључне везе могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у Ћурлинској улици.

КВАР НА ВЕЗИ У СЕЛУ ТРУПАЛЕ

Вода на површини, потребан је ископ у селу Трупале, у улици Цара Лазара, код броја 25а. Због поправке прикључне везе могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у улици Цара Лазара.

ПОПРАВКА КВАРА У БОРСКОЈ УЛИЦИ

Вода на асфалту, потребна је интервенција у Борској улици, код броја 5. Због оспособљавања прикључне везе могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у делу Борске улице, на простору код скретања за Горњематејевачку.

КВАР НА МРЕЖИ У НАСЕЉУ БРЗИ БРОД

У плану је интервенција на водоводној мрежи F-500, у насељу Брзи Брод, на путу за фирму “Nissal“. Због радова на водоводној мрежи неће бити прекида у снабдевању водом.

ЗАВРШЕНА ИНТЕРВЕНЦИЈА НА НИШАВСКОМ КЕЈУ

Санирана је хаварије на Нишавском кеју, у улици Париске комуне. У току су земљани радови и лагано упуштање воде, како би се стабилизовао систем и вратио у редовно стање водоснабдевања на целом простору.

ПОПРАВКЕ ПРВИХ ВЕНТИЛА У ВИШЕ УЛИЦА

Вода пуни шахте, потребне су интервенције на оспособљавању првих вентила у улицама: Косте Стаменковића 35, Краља Стефана Првовенчанога 20а, Делијски вис 13/б, Марина Држића 112, Билећска 15, Хероја Поп Миће 28, Синдикални станови 9, Учитељ Тасина 9, и још неким. Због планираних радова могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати на поменутим локацијама.

Још садржаја