Актуелно

Изградња водоводне мреже дуж врежинског пута

Дуж врежинског пута у Градској општини Пантелеј гради се водоводна мрежа којом ће бити обезбеђено водоснабдевање индустријске зоне и дела викенд насеља у Горњој Врежини.

Радове је обишла градоначелница Ниша Драгана Сотировски са председницом Градске општине Пантелеј Наташом Станковић, в.д. директором ЈКП „Наисус“ Гораном Милосављевићем и сарадницима.

Драгана Сотировски је разговарала са инвеститорима који су спремни за подизање додатних производних погона и нова запошљавања.

Ово је пример добре сарадње привреде, грађана, ГО Пантелеј и Града и када имамо добар предлог онда се лако договарамо да радимо, рекла је градоначелница Ниша.

Овим пројектом обезбеђујемо водоснабдевање грађана и индустријске зоне, стварамо услове за нове инвестиције и нова радна места, напоменула је она.

Горња Врежина има добро водоснабдевање, али се овим краком који се гради водом снабдевају грађани викенд насеља које је заправо већ право насеље, казала је председница ГО Пантелеј.

Према речима Наташе Станковић, Град је имао разумевања за пројекат водоснабдевања, а индустријска зона у врежинском делу је развојна шанса ГО Пантелеј.

Изградњом водоводне мреже у дужини од 700 метара ми решавамо више проблема, обезбеђујемо воду новим корисницима у индустријској зони и грађанима у насељу, као и сигурност у снабдевању мештана Горње Врежине, навео је Милосављевић.

Још садржаја