Актуелно

    Град Ниш: Одмор за здравствене раднике у Шарм ел Шеику

   Лекари, медицинске сестре и техничари, лаборанти, спремачице Дома здравља који су од првог дана епдемије коронавирусом радили у црвеној зони одишли су на осмодневни одмор у Шарм ел Шеик у скопу сарадње Града Ниша и тог египатског града.

    На одмор их је испратила градоначелница Ниша Драгана Сотировски и руководство Дома здравља.

    Ово је леп гест Града Ниша који нам је омогућио одмор после три године борбе на сузбијању Ковида-19, рекла је здравствени радник Ана Михајловић која истакла да су били посвећени послу и да нису имали времена за одсуство.

    На гесту Града Ниша захвалила је педијатар Нела Живковић која је рекла да је то прилика да се види нешто ново, јер већина није била у Египту.

    Директор Дома здравља проф. др Милорад Јеркан захвалио је градоначелници и Граду што су препознали сав труд и пожртвованост здравствених радника у епидемији која је на почетку била интензивна и јако опасна.

    Ово је начин да Град захвалио на пожртвованости и самопрегору здравствених радника у епидемији. Вирус је и даље присутан и они настављају да раде на његовом сузбијању, рекла је градоначелница Ниша.

    Ово је само један од начина сарадње са Јужним Синајем и Шарм ел Шеиком са којим смо потписали Споразум о сарадњи и која се наставља.

    Она је медицинским радницима пожелела успешан одмор у Шарм ел Шеику.

Још садржаја