Актуелно

Додељене награде најуспешнијим спортистима града Ниша за 2022. годину

Огњен Митровић, члан кик бокс клуба Вукови 018 најуспешнији је млади спортиста, Марко Ђорђевић, кајакаш је спортиста године, а Женски рукометни клуб Наиса најуспешнији спортски колектив града за 2022. годину. Њима су вечерас у Градској кући и свечано додељене награде, а припашће им и по 150 хиљада динара, колико је град определио за ова признања.

Желим свима да и у 2023. години будете још успешнији, побеђујете, освајате медаље и промовишете свој град на најлепши начин као што су то радили наши прослављени спортисти који нам данас помажу да развијамо спорт, да га подигнемо на виши ниво за наредне нараштаје. У своје и у име свих грађана хвала свим некадашњим спортистима јер смо се њиховим успесима сви радовали. Ваша достигнућа су подстрек за све младе људе и темељ развоја спорта. Подржаћемо спорт на прави, фер плеј начин, јер је Ниш спортски град, изјавила је градоначелница.

Она је изразила уверење да ће бити настављена традиција проглашења најбољих спортиста под окриљем заједничке, Градске куће и да ће то бити мотив свима да буду још успешнији промотери нашег града.

Награде најуспешнијим спортистима уручила је потпредседница Кошаркашког савеза Србије Ана Јоковић, а лауреати су захвалили Спортском савезу града на номинацији, граду на награди, истакавши да она представља додатни подстрек за нове успехе и представљање Ниша на међународној спортској сцени.

Још садржаја