Актуелно

РЕШЕЊЕ СА РАНГ ЛИСТОМ КАНДИДАТА ЗА ЕНЕРГЕТСКУ САНАЦИЈУ СТАМБЕНИХ И СТАМБЕНО-ПОСЛОВНИХ ЗГРАДА ПРИКЉУЧЕНИХ НА СИСТЕМ ДАЉИНСКОГ ГРЕЈАЊА

ОБЈАВЉЕНА ПРЕЛИМИНАРНА РАНГ ЛИСТА СТАМБЕНИХ ЗАЈЕДНИЦА–КАНДИДАТА ЗА ЕНЕРГЕТСКУ САНАЦИЈУ СТАМБЕНИХ И СТАМБЕНО-ПОСЛОВНИХ ЗГРАДА ПРИКЉУЧЕНИХ НА СИСТЕМ ДАЉИНСКОГ ГРЕЈАЊА

 

 

У складу са текстом Јавног позива за избор стамбених заједница–кандидата за енергетску санацију стамбених и стамбено-пословних зграда прикључених на систем даљинског грејања и Решења о образовању Комисије за избор стамбених заједница–кандидата за енергетску санацију стамбених и стамбено-пословних зграда прикључених на систем даљинског грејања (број: 682/2024-01 од 13.03.2024.), Град Ниш објављује Прелиминарну ранг листу стамбених заједница–кандидата за енергетску санацију стамбених и стамбено-пословних зграда прикључених на систем даљинског грејања.

Прелиминарна ранг листа објављена је na огласној табли органа и служби Града Ниша у улици Николе Пашића 24, званичној интернет страници Града Ниша (www.ni.rs), као и на званичној интернет страници Канцеларије за локални економски развој (www.investnis.rs) дана 10.05. 2024. године.

 

Решења са ранг листом кандидата за енергетску санацију стамбених и стамбено-пословних зграда прикључених на систем даљинског грејања – ЕСКО 2024 (.pdf)

Још садржаја