Актуелно

Обилазак радова на Булевару потпуковника Горана Остојића

Градоначелница Ниша Драгана Сотировски са сарадницима обишла је радове на изградњи Булевара потпуковника Горана Остојића који је продужетак Булевара Светог Пантелејмона и који ће бити повезани са Булеваром Николе Тесле.

Остварујемо договоре са грађанима, завршетком овог саобраћајног прстена повезујемо Градску општину Пантелеј и Градску општину Црвени крст или два постојећа булевара, Булевар Николе Тесле и Булевар Медијана чиме ћемо растеретити саобраћај у Књажевачкој улици, казала је градоначелница Ниша.

Нисмо стали са радовима на осталим градилиштима којих је више од 15, почев од изградње Аква парка у Нишкој Бањи где се раде машинске сале испод земље до изградње вртића и комуналне инфраструктуре, навела је она.

Према речима директора Дирекције за изградњу града Зорана Прокића тренутно се ради на кружном току и асфалтирању Булевара потпуковника Горана Остојића у дужини од 650 метара да би се затим прешло на следећу деоницу у дужини од 1,1 километара.

Заменик начелника Градске управе за имовину и одрживи развој Иван Николић напоменуо је да су за ове две деонице решени сви имовински односи и да се ради на завршетку имовинских односа на последњој деоници која спаја нови булевар са Булеваром Николе Тесле.

Још садржаја