Актуелно

ЈКП Наиссус : КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

НАСТАВАК РАДОВА НА МРЕЖИ У УЛИЦИ ГРУЈЕ А КОСТАДИНОВИЋА

Настављају се радови од претходних дана у улици Грује А Костадиновића бб. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у поменутој улици.

РАДОВИ НА УГЛУ УЛИЦЕ ВАЗДУХОПЛОВАЦА И БУЛЕВАРА 12. ФЕБРУАР

Врши се ископ за оспособљавање деоничног затварача на углу улице Ваздухопловаца и булевара 12. Фебруар. Због интервенције, неће бити прекида у водоснабдевању.

ПОПРАВКА КВАРА У УЛИЦИ СТЕВАНА КАЋАНСКОГ

Вода са улице пуни шахту, потребан је ископ у улици Стевана Каћанског код броја 17. Због поправке прикључне везе, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова у наведеној улици.

ИНТЕРВЕНЦИЈЕ У УЛИЦИ ДУШАНА ПОПОВИЋА

Током дана обављаће се радови на прикључењу и монтажи телескопа у улици Душана Поповића код броја 40. Због интервенције неће бити прекида у водоснабдевању.

ПОПРАВКА КВАРА У СЕЛУ СУПОВАЦ

Врши се ископ због слабог притиска на мрежи у селу Суповац код гробља. Због интервенције, 20-так домаћинстава је без воде и током дана је могућ прекид до 15 часова на простору села Суповац.

ПОПРАВКЕ ПРВИХ ВЕНТИЛА У НАСЕЉУ ПАСИ ПОЉАНА

Током дана вршиће се оспособљавање првих вентила на више локација у насељу Паси Пољана у улицама 1300 каплара и Јурија Гагарина. Због интервенција могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова на простору насеља Паси Пољана.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у селу Прва Кутина – Првокутинска бб, Шантићева 42, Широке падине 26, Лале Поповић Тање 17, у Нишкој Бањи – Мојсија Милосављевића Тошкета 20а – Цара Константина 209 и 211, Кованчлучка 110, Бубањских хероја 44, у насељу Милка Протић 13/1, Прокупачка 7, Војводе Путника бб, Теслићка 13, Алексе Ненадовића 28, Дравска 25, Димитрија Туцовића 12Б, Бубањска 5, у насељу Мраморски поток бб, у насељу Никола Тесла – Милана Јоксимовића 9 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 часова.

Још садржаја