Актуелно

Додељене награде најуспешнијим спортистима града Ниша за 2023. годину

Игор Врачар, члан Џудо клуба Кинезис најуспешнији је спортиста у 2023.години у Нишу, Теодора Јовановић, члан Теквондо клуба „Астерикс“ најуспешнији је млади спортиста године, а Стонотениски клуб „Железничар“ најуспешнији је спортски колектив града за 2023. годину. Њима су у Градској кући свечано додељене награде, плакете и по 150.000 динара.

Награде је најуспешнијим спортистима и спортском колективу уручила градоначелница Ниша Драгана Сотировски, а свечаној додели присуствовао је и Александар Стојичић, градски већник за спорт.

Градоначелница Сотировски је честитала награђенима на постигнутим резултатима. Награде које су им уручене само су мали подстрек али и мотивација да наставе са промоцијом спорта и града, а на Граду је да им помогне у томе и зато је већ за наредну годину планирано више пара у буџету за клубове, спортске објекте и игралишта.

У име награђених захвалила се Теодора Јовановић истичући да их овакве награде обавезују да дају све од себе на спортским теренима представљајући тако своје клубове али и град Ниш.

Још садржаја