Актуелно

Асфалтирају се улице у насељу Виник и у Кнез Селу

Градоначелница Ниша Драгана Сотировски обишла је са својим сарадницима и са председницом ГО Пантелеј Наташом Станковић радове на асфалтирању улица у насељу Виник у Нишу али и у Кнез Селу.

У насељу Виник су асфалтиране три улице са решеним имовинским односима, Неретвљанска, Моравичка и Јаворска. У Кнез Селу се асфалтира пут који спаја две махале, Жикић и Докић.

Према речима градоначелнице Ниша градски караван није стао и радиће се још брже и јаче како би се обезбедили што бољи услови живота за грађане и испунили договори са суграђанима.

Сотировски је навела и да ће се асфалтирање наставити и током новогодишњих празника, уколико време дозволи. Додала је да се тренутно раде и улице на Делијском вису, а у јануару ће се кренути с реконструкцијом водовода и канализације у појединим улицама у ГО Медијана, где је прво неопходно да се замене азбестне цеви, пре постављања слоја асфалта.

Наташа Станковић је додала да ће асфалтирање улица у насељу Виник да се настави и следеће године. То су улице са решеним имовинским односима, Старопланинска, Виноградсарска, Лаповачка и Ловачка.

У Кнез Селу се асфалтира пут у дужини од 450 метара, који ће спојити махале Докић и Жикић. Ово село очекује и реконструкција секундарне водоводне мреже и рехабилитација путева у самом селу.

Још садржаја