Актуелно

Реконструишу се терени у ОШ „Душан Радовић“

У дворишту ОШ „Душан Радовић“ почела је реконструкција спортских терена на површини од непуног хектара. Санираће се атлетска стаза, терен за тенис, терен за мали фудбал, два одбојкашка и два кошаркашка терена, а почетак радова обишла је градоначелница Ниша Драгана Сотировски са директорком Спортског центра „Чаир“ Бранком Аранђеловић. Реконструисане терене ће одржавати Спортски центар „Чаир“ који први пут после изградње добијају титулара.

Градоначелница Сотировски је истакла да је важно улагати у спортску инфраструктуру јер је важно здравље деце и суграђана. Терени у ОШ „Душан Радовић“ санирају се први пут после 12 година од изградње, а када све буде завршено комплекс ће бити покривен видео-надзором, а имаће и чувара.

Она је додала да је до сада реконструисано више од 35 спортских терена у међублоковском простору у свим градским општинама, а граде се и нови терени како у граду тако и на сеоском подручју.

Према речима Бранке Аранђеловић терене ће, поред ученика школе, моћи да користе и спортски клубови као и грађани који се рекреативно баве спортом, а Спортски центар „Чаир“ ће о њима бринути на најбољи начин.

Још садржаја