Актуелно

За пет месеци рада Канцеларији за брзе одговоре имала 1107 предмета

За првих пет месеци рада Канцеларија за брзе одговоре имала је 1107 предмета. Најчешћа питања суграђана односе се на комуналне проблеме и нерешене правно-имовинске односа.

Велики број грађана интересује се ових дана како и где могу да поднесу захтев за прикључак нелегално изграђених објеката у којима живе на комуналну инфраструктуру.

Повећан је и број позива људи из иностранства који се интересују како да дођу до одговарајуће документације која им је потребна.

Грађани лично, телефоном или мејлом пријављују проблеме за чије решавање сматрају да је надлежна градска управа, јавно комунална предузећа или установе и у најкраћем могућем року добију компетентне одговоре надлежних служби.

У Канцеларији за брзе одговоре кажу да је за решавање захтева или проблема које упућују грађани потребно од неколико сати до неколико дана јер то зависи од сложености случаја, али одговори од надлежних служби стижу у најкраћем могућем року.

Суграђани информације могу да добију на бројеве телефона 018/4555 000, 018/4555 001 и 018/4555 002, а од јуче и на број 018/ 505 505, али и на мејл brzi.odgovori@gu.ni.rs. Канцеларија за брзе одговоре налази се у центру града на Тргу краља Милана број 8.

 

Још садржаја