Актуелно

У Нишу обележена бесплатна паркинг места за борце

У Нишу су обележена прва бесплатна паркинг места која ће борци са борачким легитимацијама моћи да користе. До краја недеље биће обележено 18 паркинг места на 10 локација код важних институција које борци најчешће користе. Почетку обележавања паркинг места у улици Иво Лола Рибар присуствовала је и градоначелница Ниша Драгана Сотировски.

Акцију, према речима градоначелнице Сотировски, реализује Град са Паркинг сервисом, а резултат је договора са Саветом за рад са борачким удружењима.

Иван Крстић, ветеран 63. падобранске бригаде и координатор борачких удружења је истако да је ово велики гест локалне самоуправе и још један бољитак за борце, што значи да борци нису заборављени.

Пракинг места намењена борцима биће обележена на свим локацијама у граду до краја недеље. У црвеној зони паркирање ће бити могуће до сат времена, а у зеленој до два сата. Паркинг-места ће бити видно обележена исписаним ћириличним словом „Б“ и вертикалном сигнализацијом.

Бесплатна паркинг места борци ће имати у Мачванској и улици Иве Лоле Рибара, Зетској, на Кеју Кола српских сестара, у Пријезидној, Караџићевој и Обреновићевој улици, на Кеју Мике Палигорића, у улици Франца Романа и у улици Наде Томић.

Још садржаја