Актуелно

Стигла помоћ за борца са Кошара и његову мајку

Бојана Јованчића, ратног војног ветерана, који живи у центру Ниша са болесном мајком у тешким условима, посетила је градоначелница Ниша Драгана Сотировски са сарадницима и донаторима и уручила му помоћ.

Обезбеђен је намештај који је према Бојановим речима био најпотребнији, биће му достављена неопходна обућа и одећа, његова мајка биће у Прихватилишту за одрасле и старе особе. Покренули смо процедуру за упис стана у катастар непокретности како би што пре добили струју коју немају готово пет година, а Центар за социјални рад „Свети Сава“ доделио је Бојану једнократну новчану помоћ, рекла је том приликом градоначелница.

Бојан је током НАТО агресије на нашу земљу био припадник војске распоређен на Косову и Метохији, након чега се разболео и изгубио способност за рад. Он је захвалио градоначелници која га је посетила са тимом сарадника рекавши да му је драго да га се неко сетио и што покушава да реши његове проблеме.

Надам се да је ово почетак краја мојих мука и да ћу после живота у мраку бити решени сви проблеми и да ћу добити поново струју, као и да ће мајци бити боље. Хвала градоначелници што је дошла са својим тимом и покренула решавање проблема. То ми много значи и надам се најбољем, рекао је Бојан.

Још садржаја