Актуелно

Снимање филма о српском Елвису, двоструком победнику у Гучи

Елвис Бајрамовић и његова труба, подржан од чланова оркестра, мерак југа Србије, а где него у кафани, прве су секвенце филма америчко-српске продукције „Српска се труба у Америци чује – Елвис у Мемфису“ којима су присуствовале градоначелница Ниша Драгана Сотировски и већница за културу Адриана Анастасов.

    Снимање, коме сам присуствовала почело је из Ниша који заслужује да буде центар филмске индустрије. Ово је трећи филм који се за две претходне године снима на нашим просторима, рекла је градоначелница Ниша.

    Упознала сам Елвиса Бајрамовића, главног јунака филма, двоструког победника у Гучи, који је добио име по Елвису Прислију „краљу рока“, чији је сан био да засвира трубу и да запева у Мемфису, казала је Сотировски и екипи филма пожелела успешан рад и велику гледаност.

    Уживам, свирам, певам, глумим, невероватно ми је да се филм снима о мени, рекао је Елвис Бајрамовић који додаје да је за успех потребан велик рад и вежба са трубом.

    Елвис са оркестром није први пут на филму. Има их у филму „Зона Замфирова“, „Пљачка Трећег рајха“.

    Филм реализује екипа редитеља и продуцената који су постигли запажене каријере у САД, а потичу са српских простора.

    Певач Младен Цветановић Млађа каже да је снимање филма предивно искусто, редитељ за део филма који се снима у Србији Марко Грујић истиче да је Елвис инспиративан и да је присутна добра енергија.

    Извршни продуцент за Србију Ивана Митић најављује премијеру за октобар идуће године.

    Сан Елвиса из Србије, радња је филма, да засвира и запева у Мемфису. Снимање филма се наставља у САД.

Још садржаја