Актуелно

Само у Општини Палилула пет градилишта у истом тренутку

Најбитније је да су радови на свим, са грађанима договореним, локацијама настављени, после краће паузе, која је изазвана недостатком материјала а на коју је утицала светска криза. Ово је истакла градоначелница Ниша Драгана Сотировски, обилазећи у оквиру акције „Градски караван“, Француску, улицу Војводе Путника, Шумарску и Бранка Крсмановића.

Овде смо, да би Нишлијама, који су можда на тренутак, изразили сумњу, да ће радови бити настављени, показали да држимо реч и да нам је стало да грађанима омогућимо што удобнији живот.

Радови у Војводе Путника се настављају и од понедељка ће бити затворена за саобраћај због изградње два кружна тока и асфалтирање те, веома прометне улице.

Председник општине Палилула Братислав Вучковић, је истакао да не памти када је у Палилули било истовремено пет градилишта. Најтеже је, пребродити деценијама гомилане нерешене имовинско правне односе, али се показало да када се жели, све се може. Замолио је суграђане да и они допринесу решењу овог проблема а општина је ту да им помогне правним саветима.

Још садржаја