Актуелно

Расписан Јавни конкурс за суфинансирање куповине бицикала

Град Ниш расписао је Јавни конкурс за доделу ваучера за куповину бицикала на који имају право физичка лица осим радника директних или индиректних корисника буџета Града.

Град Ниш ће дати ваучере у висини од 5.000,00 динара, а добављач бицикала поклања још 1.500,00 динара што значи да укупна вредност субвенције износи 6.500,00 динара.

Град Ниш издвојио је укупно пет милиона динара за доделу ваучера у циљу промоције здравих стилова живота, смањења загађености ваздуха и замене аутомобила бициклом као превозним средством.

Рок за подношење пријаве је 30 дана од објављивања Јавног конкурса.

У Јавном конкурсу који је објављен на адреси https://www.ni.rs/javni-konkurs-za-dodelu-vaucera-radi-sufinansiranja-kupovine-bicakala-sa-pratecom-dokumentacijom/

наведени су услови за пријаву на Јавни конкурс, адреса за подношење пријаве, поступак избора кандидата, сви потребни обрасци, начин објављивања прелиминарне и коначне листе вредновања и рангирања пријава.

Истовремено град Ниш наставља изградњу започетих бициклистичких стаза дуж најпрометнијих булевара укључујући и правац ка Нишкој Бањи.

Још садржаја