Актуелно

РАДОВИ, КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

КВАР НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У УЛИЦИ ГЕНЕРАЛА МИХАЈЛА ФИЛИПОВИЋА
Вода на улици Генерала Михајла Филиповића бб, потребан ископ. Због радова на поправци водоводне мреже доћи ће до прекида водоснабдевања на Гарбровачком путу и у селу Габровац до 15 сати.
КВАР НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У ДОЊОЈ ВРЕЖИНИ
Вода на улици Мије Алексића код броја 10 у Доњој Врежини, потребан ископ. Због радова на поправци водоводне мреже доћи ће до прекида водоснабдевања у овој улици до 15 сати.
КВАР НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У ГОРЊЕМ МАТЕЈЕВЦУ
Вода на улици Хајдук Вељкова код броја 16 у Горњем Матејевцу, потребан ископ. Због радова на поправци водоводне мреже доћи ће до прекида водоснабдевања у овој улици до 15 сати.
КВАР НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У НИШКОЈ БАЊИ
Радови на водоводној мрежи у улици Српских Јунака код броја 3, потребан ископ. Због радова на поправци водоводне мреже доћи ће до прекида водоснабдевања у овој улици до 15 сати.
РАДОВИ НА ПОПРАВЦИ ПРИКЉУЧНЕ ВЕЗЕ У СЕЛУ ГОРЊЕ МЕЂУРОВО
Квар на прикључној вези у Љубише Цветковића Робија бб, потребан ископ. Због радова на поправци прикључне везе доћи ће до прекида водоснабдевања до 15 сати у овој улици.
РАДОВИ НА ПОПРАВЦИ ПРИКЉУЧНЕ ВЕЗЕ У СЕЛУ ДОЊА ТОПОНИЦА
Квар на прикључној вези у викенд насељу у селу Доња Топоница, потребан ископ. Због радова на поправци прикључне везе доћи ће до прекида водоснабдевања до 15 сати у овом селу.
ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА
Током дана обављаће се радови на поправци првих вентила у улицама: Габровачки пут бб (2 део), Ледена Стена 24, Мокрањчева 59/2, 27.Марта 28. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 сати.

Још садржаја