Актуелно

РАДОВИ, КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

РАДОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У НАСЕЉУ СТЕВАН СИНЂЕЛИЋ

Екипе нишког водовода данас изводе радове на водоводној мрежи у Булевару Николе Тесле у близини насеља Стеван Синђелић. Због ових радова могућ је прекид водоснабдевања у овом насељу до 15 сати.

ПРИКЉУЧЕЊЕ КОРИСНИКА У СЈЕНИЧКОЈ УЛИЦИ У НАСЕЉУ ДОЊИ КОМРЕН

Екипе ЈКП „Наиссус“ Ниш ће данас изводити радове на прикључењу корисника у Сјеничкој улици у насељу Доњи Комрен. Због ових радова доћи ће до прекида водоснабдевања у већем делу овог насеља на потезу Сјеничке и Прибојске улице. Планирано време завршетка радова је до 15 сати када се очекује и нормализација водоснабдевања.

РАДОВИ НА ПОПРАВЦИ ПРИКЉУЧНЕ ВЕЗЕ У СУПОВЦУ

Квар на прикључној вези у селу Суповац код трафоа, нужан ископ. Због радова на поправци прикључне везе доћи ће до прекида водоснабдевања у овом селу до 15 сати.

КВАР НА ПРИКЉУЧНОЈ ВЕЗИ У ВИКЕНД НАСЕЉУ ДОЛАЦ

Квар на прикључној вези у викенд насељу Долац, потребно раскопавање. Због радова на поправци прикључне везе доћи ће до прекида водоснабдевања у овом насељу до 15 сати.

КВАР НА ПРИКЉУЧНОЈ ВЕЗИ У НАСЕЉУ НИКОЛА ТЕСЛА

Квар на прикључној вези у насељу Никола Тесла у улици Авноја код броја 15, нужно раскопавање. Због радова на поправци прикључне везе доћи ће до прекида водоснабдевања у овој улици до 15 сати.

 

Још садржаја