Актуелно

Позив за суфинансирање мера енергетске санације

Руководилац Сектора за планирање и управљање пројектима Канцеларије за локални економски развој Иван Павловић позвао је домаћинства и стамбене заједнице да конкуришу за мере енергетске санације породичних кућа, станова и стамбених зграда, а које се односе на унапређење термичког омотача, термотехничких инсталација и уградњу соларних колектора за централну припрему потрошње топле воде у 2022.години.

Павловић је, на конференцији за медије у Градској кући, рекао да су Министарство рударства и енергетике и Град Ниш ове године обезбедили 34 милиона динара што је дупло више у односу на раније реализовани јавни позив.

Рок за пријављивање је 15. октобар ове године. На основу искустава и сугестија грађана, поступак пријављивања је сада једноставнији како за домаћинства, тако и стамбене заједнице.

Конкурсна документација за Јавни позив може се преузети на званичној интернет страници Града Ниша www.ni.rs и званичној интернет страници Канцеларије за локални економски развој www.investnis.rs или на шалтерима Јединственог управног места у улици Николе Пашића бр. 24.

Све потребне информације могу се добити у Канцеларији за локални економски развој на телефон 504-658.

Још садржаја