Актуелно

Породици Каримановић уручени кључеви новоизграђеног спрата куће

Породици Монике Каримановић из Сувог Дола градоначелница Ниша Драгана Сотировски данас је симболично предала кључеве новоизграђеног спрата њихове куће. Доградња куће завршена је захваљујући ангажовању града и акцији која је покренута.

Родитељи девојчице, Александра и Роберт Каримановић захвалили су градоначелници на томе што је испунила обећање, као и свим људима који су им помагали у протекле три године.

Хвала граду што нам је омогућио доградњу куће и што имамо нови простор који је Моники неопходан за живот и учење. Ово је нови почетак за нас, мења се све из корена и презадовољни смо. Хвала свима који су нам помагали, пре свега њеним школским друговима, наставницима, професорима, рекла је Александра Каримановић.

Осмеси и задовољство породице Каримановић су најбољи показатељ колико је значајно што смо заједно успели да договорено и испунимо и да Моника коначно има своју собу, свој простор и да може безбрижно да настави своје детињство и одрастање, изјавила је Градоначелница Ниша Драгана Сотировски.

Она је захвалила свима који су се одазвали позиву града, државним, градским предузећима, приватним компанијама и учествовали у акцији доградње куће породици Каримановић.

Хвала и комшијама и свим људима добре воље, хвала и породици на стрпљењу. Мислим да нису веровали да ће бити завршена доградња куће, и драго ми је што је управо пред празнике све готово, навела је градоначелница.

Још садржаја