Актуелно

Настављени радови на изградњи и реконструкцији улица у свим градским општинама

Припремним радовима у Гетеовој улици у ГО Пантелеј почела је грађевинска сезона, а на територији свих пет градских општина гради се и реконструише путна инфраструктура у складу са заједничким договором руководства Града и грађана током пријема и у оквиру каравана.

Гетеова улица, дугачка око 430 метара добиће први пут асфалт и тротоаре, а осим ове, у плану је реконструкција улице Петра Баље која се такође налази на територији ГО Пантелеј, као и асфалтирање главне улице у Сићеву и Краљевића Марка у Нишкој Бањи, реконструкција улице Владимира Вукадиновића у Горњем Међурову, Чајетинска и улица Драгољуба Ђорђевића у општини Црвени Крст, као и радови у парку код Правног факултета и тротоару у улици Војводе Мишића у централној градској општини Медијана.

Зоран Прокић, в.д. директора Дирекције за изградњу Града навео је да је спроведена имовинско-правна регулатива истакавши да ће током ове сезоне изградња, реконструкција и одржавање путне инфраструктуре бити подједнако заступљени на читавој територији Града.

Још садржаја