KVAROVI, RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANJU

Mirjana Radić16 децембра, 20192min683
logo_vodovod-1

Ulica Jove Tošića br. 1

Voda na ulici, nužno je raskopavanje u ulici Jove Tošića br. 1. Zbog oštećenja na vodovodnoj mreži biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u ulici Jove Tošića.

Ulica Donjovlaška, prilaz II

Voda na ulici, nužno je raskopavanje u ulici Donjovlaškoj, prilaz II. Zbog oštećenja na vodovodnoj mreži biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u delu ulice Donjovlaške (prilaz II).

Naselje Gornji Matejevac

Voda na ulici, nužno je raskopavanje u naselju Gornji Matejevac, kod ambulante. Zbog oštećenja na priključnoj vezi biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u delu naselja kod ambulante.

Naselje Donji Matejevac, ul. Rangela Stevanovića bb

Voda na ulici, nužno je raskopavanje u ulici Rangela Stevanovića bb, u naselju Donji Matejevac. Zbog oštećenja na priključnoj vezi biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u delu naselja (ulica Rangela Stevanovića).

Ulica Kamenički vis br. 1

Voda na ulici, nužno je raskopavanje u ulici Kamenički vis, kod br. 1. Zbog radova na popravci servisnog ventila biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Kamenički vis.

Ulica Svetopreobraženska br. 6b

Curenje na prvom ventilu, nužno je raskopavanje u ulici Svetopreobraženskoj, kod br. 6b. Zbog radova na popravci priključne veze moguć prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Svetopreobraženskoj.

Selo Rujnik

Po nalogu štaba za vanredne situacije auto-cisterna za snabdevanje žitelja sela Rujnik pijaćom vodom, biće stacionirana kod zadružnog doma u vremenu od 11 do 15 sati.