KVAROVI, RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANJU

Mirjana Radić13 децембра, 20193min489
logo_vodovod-1

 Naselje Gornji Matejevac, ul. Kulska br. 1

Voda na ulici, nužno je raskopavanje u Kulskoj ulici br.1,u naselju Gornji Matejevac. Zbog oštećenja na vodovodnoj mreži biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u Kulskoj ulici, u delu Gornjeg Matejevca.

Naselje Gornji Matejevac, ul. Velje Cvetkovića br. 4

Voda na ulici, nužno je raskopavanje u ulici Velje Cvetkovića br.4, u naselju Gornji Matejevac. Zbog oštećenja na vodovodnoj mreži biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u ulici Velje Cvetkovića, u delu Gornjeg Matejevca.

 Naselje Pasi Poljana, ul. Braće Mrnjavčevića bb

Voda na ulici, nužno je raskopavanje u ulici  Braće Mrnjavčevića bb, u naselju Pasi Poljana. Zbog oštećenja na vodovodnoj mreži biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u ulici Braće Mrnjavčevića.

Naselje Pasi Poljana, ulica Kosačka bb

Voda na ulici, nužno je raskopavanje u Kosačkoj ulici bb, u naselju Pasi Poljana. Zbog oštećenja na vodovodnoj mreži biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u delu naselja (Kosačka ulica).

Ulica Kej Mike Paligorića br.24a

Voda na ulici, nužno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Kej Mike Paligorića.

Selo Donja Studena

Voda sa ulice dolazi u šaht, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu saobraćaj do 15 sati na putu za selo Donja Studena.

Ulica Cara Dušana br.101/IX

Curenje na prvom ventilu, nužno je raskopavanje malim bagerom u ulici Cara Dušana, kod br. 101/IX. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na pomenutoj adresi.

Selo Rujnik

Po nalogu štaba za vanredne situacije auto-cisterna za snabdevanje žitelja sela Rujnik pijaćom vodom, biće stacionirana kod zadružnog doma u vremenu od 11 do 15 sati.